Hacettepe Üniversitesi Yaz Çıkışı Uygulaması İptal Edilsin

Doğrulanmış başarı

Hacettepe Üniversitesi Yaz Çıkışı Uygulaması İptal Edilsin

Bu kampanya 993 destekçi ile değişim yarattı!

Hacettepe Üniversitesi öğrencilerine vakaların tekrar arttığı bu dönemde yapılan uygulamadır. Ülkenin dört bir yanından öğrencileri çağırıp 22 Haziran ve 10 Temmuz'u yani final sınavlarının yapılacağı haftayı da kapsayan bu dönemde uzun yol otobüslerine bindirip eşyalarının alınması gerektiğini yoksa sorumluluk kabul edilmeyeceği söylenmiştir.

16 Haziran 2020'de yurdu dezenfekte edeceğiz eşyalarınızı toplayın diyen yurt müdürlüğü, odalara birkaç damla dezenfektan damlatıp gitmiş, adamakıllı bir ilaçlama bile yapılmamıştır. Hacettepe Üniversitesi, ülkenin dört bir yanından öğrencileri Ankara'ya getirerek neyin sorumluluğunu aldığının farkında olmalıdır. Herkes Ankara'ya özel arabası ile gelmemekte, bilet fiyatlarının ve vakaların arttığı bu dönemde öğrencinin hayatını tehdit eden bu karardan aciliyetle dönülmesi gerekmektedir. Yaz çıkışı uygulaması iptal edilmeli, öğrenciler güz dönemine zihinleri ve gönülleri rahat bir şekilde  başlamalıdır.

Bugün Hak imzanı bekliyor!

Hak Arayıcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hacettepe Üniveritesi Yaz Çıkışı Uygulaması İptal Edilsin @Hacettepe1967 @OzenHaluk». Hak ve imza atan diğer 992 kişiye katıl.