Hacıosman-Bahçeköy bisiklet yolu artık yapılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

2014 yılında İBB tarafından Hacıosman Metro İstasyonundan başlayarak Belgrad Orman Yolu güzergahını takiben Bahçeköy Belgrad Orman alanı girişine kadar yaklaşık 6.5 km’lik alanda bisiklet yolu tasarlanmıştır.

Projenin geçtiği yol Orman Bölge Müdürlüğüne ve Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğüne ait olduğu için yolun İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına tahsisi işlemlerinin yapılması gerektiği bilgisi tarafımıza iletilmesinden sonra bu konuda çalışmalara başlanmış olup, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Belgrad Orman yolunun 29 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devir işlemleri kısa süre önce (08.01.2018 tarih ve 1 sayılı olur ile) gerçekleştirilmiştir.

Bu gelişmelerden sonra ilgili bisiklet yolu projesinin bir an önce İBB tarafından hayata geçirilmesini talep ediyoruz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Gümüştekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hacıosman-Bahçeköy bisiklet yolu artık yapılsın!». Mehmet ve imza atan diğer 986 kişiye katıl.