Kayseri Hayvanat Bahçesinin Rezaletinin Bitmesini İstiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Haber Kanalları Ve Yetkililer tarafına Zeynep Uçar bu kampanyayı başlattı
  1. Kayseri Hayvanat Bahçesinde her geçen yıl hayvanların durumu daha da kötüleşiyor!!!
  2. İhbar için Kayseri Hayvanat Bahçesine gidildi ve maalesef ki oradan hayvanların berbat görüntüleri ile çıkıldı.
  3. Atlar! Onların dört bir yanı üstü kapalı bir alanın küçücük bölmesinde, uzun zamandır pislikleri temizlenmemiş bir yerde kalıyor! Ayrıca ikisinin de kemikleri sayılıyor ve vücudunda yaralar mevcut! Durumları çok kötü! İçtikleri şu yemyeşil! Atların fotoğrafları zor çekiliyor neden mi?! çünkü orası ziyarete kapalı. İçeri kimseyi almıyorlar.
  4. Peki ya kurtlar!? onlara ne demeli? Kurt demeye bin şahit ister! O kadar zayıf ve çelimsizler ki...Ellerinde poşetle gezen ziyaretçileri "Bana yemek verecek" düşüncesiyle takip ediyorlar! 1 parça küçük ekmek için birbirlerinin peşinden koşuyorlar,kavga ediyorlar...
  5. Sırtlanlar... birinin saatlerdir yatarak ölümü beklediğini öğrendik! Sadece zar zor nefes alıyor! Diğer sırtların ise arka bacakları çok zor tutuyor,zor yürüyor sürekli kendini yere bırakıyor!!
  6. Kaplanlar ve Aslanlar! Bir tanesi bile hareket edemiyor. Zayıf ve kemikleri sayılır vaziyette hepsi bir yerde yatıyor. Bir kaplanı ayrı bir bölmeye almışlar, orada çimenlik alanın üstünde ölüme terk edilmiş! O da saatlerdir aynı pozisyonda patisini bile kımıldatmadan yatıyormuş! İlerisinde duran yemeği kalkıp da yiyemiyor bile! Hayvan orada ölümü bekliyor!!! Ve daha sayamadığım bir sürü hayvan! Hiçbiri bu muameleyi hak etmiyor! O masumları bu hâle düşüren insanoğlu!
  7. Lütfen sesimizi duyurmamıza yardım edin! Bol bol paylaşım desteğine ihtiyacımız var. Doğa hayvanları ölüme terk ediliyor! Ve ziyaretçilerin hepsi onların ölümünü izleyerek keyif alıyor,fotoğraf çekiyorlar!  Kayseri Hayvanat Bahçesinde Katliam Var!!!
0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.