Savaş Hocamızı Üniversitemize Geri İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Savaş Hocamızı Universitemize Geri İstiyoruz(English explanation below the page )

15  Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’de meydana gelen darbe girişimi sonucu FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğu düşünülen kamu yetkilileri ve akademisyenlerin OHAL kapsamı ile bulundukları görevlerine son verilmiştir. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümde yer alan öğretim elemanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Karabulut hocamız bu sebeple, 29 Ekim 2016 tarihinde Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevine son verilmiştir. Aydın, ilerici ve mücadeleci kimliği ile öne çıkan Savaş hocamız’ın meslekten ihracını haksız bulmaktayız. Hocamızın gerek yurtiçi gerekse yurtdışında ortaya koymuş olduğu projelerin devamının gelmesini, ve bütün uğraşlarıyla yetiştirdiği öğrencilerin sayısını arttırmasını istiyoruz. Hocamızın herhangi bir terör örgütüyle bağlantısı olmadığına bizler yürekten inanıyoruz. Sizler de bizim gibi düşünüyor bu haksız duruma son vermek istiyorsanız bildirimizi paylaşıp imzalamanızı rica ediyoruz.

Teşekkürler    Saygılarımızla

We want Savas Karabulut back to our University

As a result of the coup attempt in Turkey on 15. June 2016, public officials and academicians which are thought to be in relation with 'Fethullahist Terror Organisation' (FETÖ), were suspended from their jobs.  Assist. Prof. Dr. Savas Karabulut from the Istanbul University Department of Geophysical Engineering, was discharged for this reason by statutory decree on 29 October 2016. We find this dismission of Savas Karabulut unfair, who is prominent with an intellectual, progressivist and a combative personality. We wish that our lecturer can continue with his scientific projects in both national and international platform, and increase the amount of his students which he has trained with great effort. We believe wholeheartedly that our adviser has no relation with any terror organizations. If you also agree with us, and would like to say STOP to this unfair treatment, we request to share and SIGN this notice.

Thanks for your help

Bugün hasan imzanı bekliyor!

hasan ozturkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «h.ozturkan@gmail.com: Savaş Hocamızı Üniversitemize Geri İstiyoruz». hasan ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.