İSİG İşçi Temsilcisi Hakan Gürses İşe Geri Alınsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İşçi temsilcisi olarak seçilen işçi arkadaşımız en çok oyu almasına rağmen sendikalı olduğu için tazminatsız işten çıkarıldı. 136 gündür haklarını istiyor, hm'ye üretim yapan bony çorap patronu vermiyor. OHAL koşulları hak aramayı engelliyor. H&m bu konuda duyarsız kalıyor. Hakan Gürses işe alınana veya tazminatları ödenene kadar H&m i protesto ediyorum.

Ein Freund wurde Als Arbeitneh mervertreter gewahlt. Jedoch wurde er daraufhin von Dienstgeber ohne jegliche Seit 136 Tagen kampft er für seine Rechte. Der Chef der Bony Tekstil (BONY SOCKEN) gewahrf ihm jedoch keine dieser Rechte. Der derzeitige Notstandsazfrut İn der TURKEİ er schwert allesj doch mehr. H&M (Mainz) gerechte Abrechnung für Hakan Gürses leisteduhd Wieder einstellt, Werde ich H&M boykottieren. Ich protestiere H&M .Bis H&M PO, Puls Trading gerchte Abre chnung für Hakan Gürses leistet und wieder einstellt, werde ich H&M boykottieren.

Bugün BATIS imzanı bekliyor!

BATIS TRAKYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «H&M: Hakan GÜRSES geri işe alınsın». BATIS ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.