Hızır Kampın (Kaz Dağları) Suyu Bile Esirgeyen Hizmet Anlayışı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kaz dağlarının eteklerinde vahşice ticaret yapmayı, sözüm ona prensip diye insan kovmayı ilke edinen kamping.

3 sene önce bir arkadaşımla konakladığımız pahalı da olsa güzel bir alanda olduğu için keyif aldığımız bir yerdi.
Tekrar bu sene hem ziyaret edip hem de bir iki bir şey içip tekrar dönmekti niyetimiz. Zeytinli meydandan kamp alanına kadar arabamız olmadığı için yürüdük. Girişte sadece konaklayanlar için hizmet verdiklerini ve günü birlik gelenleri kabul etmediklerini yazan tabelayla karşılaştık.
Öğlen güneşin altında o kadar yol yürüdüğümüz için en azından bir bira ve su içip döneriz diye içeri girdik. Bara geldiğimizde burada konaklayıp konaklamadığımızı sordular. Konaklamadığımızı söyleyince prensip olarak herhangi bir şey vermeyeceklerini söylediler ve önümüze konan bira ve suyu geri aldılar. En azından su verebileceklerini, öğlen sıcağında o kadar yol geldiğimizi söylememize rağmen ilkeli(!) tavırlarında direttiler. En temelde insan hakkı olan su, Kaz Dağları'nın eteğinde, ırmak kenarındaki bu yerde yalnızca kar nesnesi olmuş olacak ki iki bardak suyu bizden esirgediler.

Sözün özü hiç bir şekilde ekoloji, doğa ve insanlık namına hassasiyetlerinin var olmadığı; tam tersine bu kavramların bu kamp alanında yalnızca daha çok para kazanmak amacıyla kullanıldığı herkesçe bilinmesi gereken bir gerçek. Bu nedenle doğanın için de sadece rant alanı olarak kurgulanan bu yeri deşifre edelim.

Bugün yücel imzanı bekliyor!

yücel yakar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hızır Kamping : Hızır Kampın (Kaz Dağları) Suyu Bile Esirgeyen Hizmet Anlayışı». yücel ve imza atan diğer 183 kişiye katıl.