Hırsızlıklar son bulsun, cezasız kalmasın, artık göz yumulmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye'de giderek artan ve hergün evleri, iş yerlerini, arabaları hedef alan hırsızlıkların bir son bulabilmesi için yakalanan hırsızların serbest bırakılmamasını istiyoruz.

Cezaevlerinde yeterince yer olmadığı için hırsızların serbest bırakılmasını değil cezalarını farklı şekilde, çalıştırılarak, gözetim altında tutularak çekmelerini isiyoruz.

Kapıya gelen polisin "olay yeri inceleme istiyor musunuz her taraf batıyor, kirleniyor" demesini değil kendine güvenir bir şekilde hırsızı yakalamasını istiyoruz. Polis'in de görevini yerine getirmesi için gereken motivasyonun sağlanmasını, yakalanan hırsızın da gerekli cezayı çekeceğinin teminatını istiyoruz.

İçeride ev sakinleri olmasına rağmen içeri girmeye teşebbüs eden, yaşlı, çocuk ayırmadan evde karşımıza çıkabilecek olan hırsızlar aileleri hergün daha da tedirgin ediyor. Cezasız kalan suçlular yüzünden artan hırsızlıkların önüne geçebilecek bir ceza verilmesini ve hırsızların hakettikleri cezayı çekmesini istiyoruz.

Bugün Anıl imzanı bekliyor!

Anıl Altun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hırsızlıklar son bulsun, cezasız kalmasın, artık göz yumulmasın!». Anıl ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.