Doğrulanmış başarı

Hüsnü Mahalli'ye özgürlük!

Bu kampanya 50 destekçi ile değişim yarattı!

Yakın bir döneme kadar, ülke ve bölge barışına katkıda bulunmaya çabalayan gazeteci Hüsnü Mahalli, "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret" ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamalarıyla tutuklandı. Mahalli, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Suçlamaları 'onur kırıcı' bulduğunu da belirtti.

Türkiye ve Ortadoğu için hayli önemli bir gazeteci olan Hüsnü Mahalli'nin, sağlık durumu son derece ciddidir. Muzdarip olduğu MS hastalığı nedeniyle FELÇ riski bulunmaktadır. Stresten uzak, hijyenik bir ortamda tedavisinin sürmesi gerekmektedir.

Kaçma şüphesi bulunmayan ve sağlık durumu kritik olan Mahalli'nin  yargılanmasına tutuksuz devam edilmesinin hayati önemi vardır!

Ülkemizin huzur ve barışına, engin bilgi ve öngörüleriyle yine katkıda bulunabilecek bir gazeteci olan Hüsnü Mahalli, acilen serbest bırakılmalıdır!

Bugün Belgin imzanı bekliyor!

Belgin Balkan Özer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hüsnü Mahalli'ye özgürlük!». Belgin ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.