Başarı

Uluslararası Türk Dünyası Sanat Çalıştayı devam etsin...

Bu kampanya 65 destekçi ile değişim yarattı!

Adana Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl güzel bir etkinliğe imza attı. 17 ülkeden 77 sanatçı Adana'mıza geldi. 1. Uluslararası Türk Dünyası Sanat Çalıştayı'nın ne yazık ki bir ikincisinden söz edilmedi... Böyle güzel bir çalıştay başlatıldıysa devamı getirilmeli.. Bu çalıştayda Adana'nın, Çukurova'nın güzellikleri ve yapısı resmedildi. Birbirinden yetenekli sanatçılar hem şehrimizi tanıdı hem de tanıtmamıza yardımcı oldu. Adana'mızı sanat şehri yapmak için desteğiniz çok değerli...Bu çalıştayın devam etmesi için siz sanatseverlerden destek bekliyoruz.

Geçtiğimiz dönem çalıştaya katılan ressamlar:

Abaz Dizdarevic, Adis Lukac, Ahmet Atan, Ahmet Şinasi İşler, Ahmet Türe, Alaybey Karoğlu, Ali Düzgün, Ali Ertuğrul Küpeli, Anita Kalac, Asuman Aypek, Arslan, Attila Döl, Aysun Altunöz Yonuk, Ayşe Okur, Bahar Karakaş, Bedri Karayağmurlar, Birsen Çeken, Burhan Ahmeti, Bülent Salderay, Bülent Yavuz Yılmaz, Canan Deliduman, Ceyda Güler, Cornelie Margan, Çağatay Akengin, Edisa Dizdarevic, Emre Şen, Ethem Baymak, Fatih Başbuğ, Galib Gasımov, Gültekin Akengin, Harun Türkmenoğlu, Hikmet Şahin, Hikmet Uluçam, Hasan Pekmezci, Hasan Zeybek, Hülya Karoğlu, Ilda Kurbasevic, Ira Skopljak, İsa Eliri, Leyla Kodaman, Marjana Shkodra, Mehmet Özkartal, Mehmet Sağ, Mehmed Sulijevic, Mehmet Şirzad, Mensure Jahic, Merve Şenoymak Ersan, Mirsada Baljic, Mithat Yılmaz, Momunbek Akmatkulov, Mustafa Arapi, Mustafa Hastürk, Myrat Hojagulyyev, Nehat Bekiri, Nilüfer İnandım, Nurudin Masovic, Olcay Boratav, Olga Eren, Orhan Cebrailoğlu, Osman Çaydere, Rade Vujavic, Ramazan Can, Rauf Tuncer, Resid Kruezi, Rufina Sharipova, Sead Kajabegovi, Selver Kardovic, Semih Büyükkol, Shukhrat Abdumalıkov, Sinan Yasdıman, Şükran Pekmezci, Uğurcan Akyüz, Vugar Aliyev, Yakup Göktaş, Yüksel Hancıoğlu, Zakaria Zakariaev, Shanybek Berdieev, Zuhal Başbuğ

Bugün Sanat imzanı bekliyor!

Sanat Adana bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hüseyin Sözlü: Uluslararası Türk Dünyası Sanat Çalıştayı devam etsin...». Sanat ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.