ADANA'YA HAYVAN MEZARLIĞI İSTİYORUZ..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba arkadaşlar hayvansever insanlar öncelikle neden hayvan mezarlığı istediğimi belirtmek istiyorum maalesef ki hayvanlara değer verilmiyor tecavüze,işkenceye,şiddete maruz kalıyorlar sesimizi çıkartamıyoruz.Tabiiki hayvanlar ölsün istemiyorum ama ölen hayvanlarımız toprak yerine "çöplük" oluyorlar kenara atılıyorlar rahat uyuyamıyorlar onlarda her canlı gibi "nefes alıyorlar,görüyorlar,duyguları var" insanlardan ne farkları var sadece hayvan oldukları içinmi farklılar hayır onlar farklı değiller tam aksine çok özel canlılardır.Sahipli hayvanlar genede bir yere gömülüyorlar ama bu yetmez bir süre sonra yerleri bile kayboluyor. Sokaktaki hayvanlarımız ve sahipli hayvanlarımız çöplük olmasın onlarında rahat uyuyabileceği bi mezarları olsun yerleri belli olsun. Ben ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ VE ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN"DEN ADANA'YA HAYVAN MEZARLIĞI İSTİYORUM. Küçük bir arsayı biz hayvanseverlere vermelerini istiyorum. Bana destek olurmusunuz lütfen rica ediyorum. TEŞEKKÜR EDERİM

Bugün Seren Gil imzanı bekliyor!

Seren Gil Özer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HÜSEYİN SÖZLÜ: HAYVAN MEZARLIĞI İSTİYORUZ.. ADANA'YA HAYVAN MEZARLIĞI İSTİYORUZ». Seren Gil ve imza atan diğer 334 kişiye katıl.