0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

YÖK başkanının yaptığı açıklamaya göre göre bütünleme sınavlarının yapılıp yapılmayacağı üniversite yönetimine bırakılmıştı. Pamukkale Üniversitesi yönetim kurulunun aldığı karara göre öğrenciler  bütünleme ya da yaz okulu arasında seçim yapılmak zorunda bırakılmıştır. Bu seçimin bütünleme sınavını seçmiş olan bir öğrenci için doğurduğu sonuç, eğer seçtiği dersten kalırsa yaz okulunu seçemeyeceği için bir yılı uzamaktadır.Yaz okulunu seçen öğrenci için ise belki bütünleme sınavına girse geçebilecek olduğu dersi kalırsam korkusuyla yaz okulunda almayı seçtiği için yaz okulu harcı, barınma, yemek gibi masraflara maruz kalmaktadır.Okulumuz almış olduğu bu kararla öğrencilerin karşısında duran bir tavır sergilemektedir.Öğrencileri mağdur eden bu uygulama kaldırılmalıdır.

Bugün begüm imzanı bekliyor!

begüm yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HÜSEYİN BAĞ hbag@pau.edu.tr: PAÜ'DE YAZ OKULU YA DA BÜTÜNLEME SINAVI ARASINDA SEÇİM YAPMAK ZORUNDA BIRAKILMAYALIM!!!!!!». begüm ve imza atan diğer 68 kişiye katıl.