Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 182 destekçi ulaştı

Son dönemde artan işsizlik hepimizin malum'udur, Her ne kadar dolar piyasasının etkisi olsada işsizlik'e önemli büyük bir diğer etki'de sektörde ihale alabilmek adına maaliyet'inden daha düşük fiyat veren bu sektörde esasen ehliyeti olmayan daha çıraklık dönemini bitirmeden piyasaya usta ünvanıyla çıkıp ucuz teklifle iş alan yerli ve muhtemelen Devletimizden aldıkları maaş desteğininde etkisiyle enflasyon oranlarının çok çok altında fiyat teklifi veren yada ucuza çalışan mülteciler hem dolaylı olarak işsizliği tetiklemiş hemde iş'in kalitesini düşürmüşlerdir, bu nedenle bir çok vatandaş kira, ev kredisi, aile geçim'i gibi konularda ödeyememe ve çaresiz duruma düşmüştür, Eğer bu düzensiz gidişata karşı Acil'en bir önlem alınmazsa sektörün canlanması dahi çözüm olmayacaktır, Acilen inşaat sektörüne özellikle Elektrik dalında acil'en Denetimler ve Düzenlemeler getirilmeli Meslek'i Yeterliliği ve Bayındırlık Standartlarının altında ihale ve teklif verenlere caydırıcı yaptırımlar getirilmelidir, Elektrik gibi hayat'i önem taşıyan bir meslek vasıfsız ellere bırakılmamalı ve standartların altında ucuz tekliflerden dolayı işçilik kalitesinin düşmesine izin verilmemelidir, piyasanın standartların altına düşmesi ve iş verenin vicdanını gözetmeksizin ucuz tekliflere eğilimi ve yukarıda belirtilen sebepler sonucu malzeme tutarına iş yapmak zorunda kalıp evine ekmek götüremez hale gelen vatantaşımızın alın terine yazıktır, Emek gaspına izin verilmemesi temennisiyle

Bugün Ercan imzanı bekliyor!

Ercan Açıkgöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hükümet : İnşaat sektörüne özellikle Elektrik dalında Acil Denetim ve Düzenleme İstiyoruz!». Ercan ve imza atan diğer 181 kişiye katıl.