Petition Closed

Cerem Guvernului României retragerea cetățeniei lui Vlad Ulinici !

This petition had 360 supporters


Moscova a lansat o ofensivă propagandistică nemaiîntâlnită din perioada Războiului Rece îndreptată împotriva Occidentului, prin extinderea rolului televiziunilor sale angajate.

Republica Moldova, al doilea stat românesc, este ținta unui război informațional, desfășurat cu suportul nemijlocit al agenților Kremlinului, spațiul informațional fiind dominat de propaganda rusească, prin eliminarea de pe piață a concurenților proeuropeni.

Astfel, licenţa TVR 1 a fost retrasă printr-o acţiune de rider, în spatele căreia a stat omul de afaceri Vlad Plahotniuc, care a privat milioane de basarabeni de informații veridice atât despre România, cât și despre valorile vechilor democrații europene. Cazul TVR 1 a fost una dintre cele mai mari ilegalități ale guvernării comuniste, din care făcea parte și Vlad Plahotniuc alias Ulinici, astăzi președinte al PDM. 

Astăzi este clar că putem porni pe calea modernizării europene a Republicii Moldova doar prin sistarea absolută a retransmiterii posturilor tv rusești, dar și prin interzicerea posturilor de televiziune ale coordonatorului, pe care ”le-a cedat” unor slugoi devotați. Plahotniuc ne duce cu zăhărelul, el fiind cel care a sistat retransmiterea TVR, făcându-se, astfel, vinovat de fortificarea mașinii propagandistice a Moscovei revanșarde, în detrimentul tuturor românilor și a statului românesc.Today: dan is counting on you

dan pietraru needs your help with “Guvernul României: Cerem retragerea cetățeniei lui Vlad Ulinici !”. Join dan and 359 supporters today.