0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Avrupa birligi ile yapılan "Otomatik Bilgi Transferı" anlaşmasının iptali gereklidir.

1. Ocak 2018 de yürürlüge girecek olan uygulamanın iptal edilmesi ülke menfaatinedir.

Avrupa ülkeleri ve diğer ülkelerde yaşan hiç bir vatandaşın bilgileri çalıştıkları ülkeler ile paylaşılmamalıdır.

Türkiye'ye yapmış oldukları yatırımlar ve Türkiye'deki akrabalarını yapmış oldukları destekler gözardı edilmeden iyi günde kötü günde gurbette olmalarına rağmen sağlam duran gurbetçi kardeşlerimizin bilgileri dokunulmaz olmalıdır. Gurbetçilerin kaldıkları yaşadıkları çalıştıkları ülkelerde dişlerinden,  tırnaklarından artırdıkları birikimlerine göz dikmiş Avrupa bunlardan vergi alıp  ülkelerinde yaşayan gurbetçilerin yaşam standartlarını düşürmek istemektedir. Bu sebeple hiçbir gurbetçinin mal Varlıgını ve diğer bilgilerinin başka ülkeler ile paylaşılmamalıdır. Insanımız için gerekli olan bu kararın bir an önce alınıp hiçbir bilginin paylaşılmaması konusunda karar alınmasını bir çok kişi gönülden arz etmektedir.

Bugün Dursun imzanı bekliyor!

Dursun Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gurbetçilerin Mal Varlıkları Dahil Hiç Bir Bilgisi Diğer Ülkeler İle Paylaşılmasın». Dursun ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.