0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İzmir’in Dikili ilçesinde çok programlı bir liseyiz. Toplum hizmeti kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde hem ilçemiz okullarına materyal temin etmek hem de öğrencilerimizde yardımlaşma, sorumluluk , iyilik duygularını geliştirmek her zaman önceliğimiz oldu. Geçmiş yıllarda düzenlediğimiz kitap toplama kampanyası sayesinde ilçemizin 4500 kitap mevcutlu en büyük okul kütüphanesine sahip olduk. Bu yıl ise ana sınıfları ve ilkokullar için toplum hizmeti çalışması düzenledik. Bağışçılarımızın desteği ile üç ana sınıfı, bir ilkokul ve bir ortaokula eğitim materyalleri ulaştırdık. Ancak hiç yardım ulaştıramadığımız okullarımız olduğu gibi yardım götürdüğümüz okulların da henüz karşılayamadığımız ihtiyaçları mevcut. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle 2019 Haziran ayına kadar projeyi sürdürme izni aldık.   Okullarımızın ve öğrencilerimizin kırtasiye malzemesi, eğitici materyal, hikaye kitabı, ayakkabı- çanta, oyuncak v.b. ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olabileceğinizi umut ediyoruz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

(05.06.2018 tarihinde ilk dağıtımımızı gerçekleştirdik. Linke tıklayarak fotoğraf ve videolara ulaşabilirsiniz. )

Gülşen BİNİCİ
Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi
Felsefe Öğretmeni
İletişim tel: 505 253 16 64

Bugün Gülşen imzanı bekliyor!

Gülşen Binici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «gulsenbinici@gmail.com: Lise öğrencilerinin küçük kardeşleri için düzenledikleri kampanyaya destek olur musunuz?». Gülşen ve imza atan diğer 128 kişiye katıl.