GTA SERİSİ TÜRKÇE OLMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Rockstar Games şirketi -Max Payne serisi, -Gta Serisi, vb. Ülkemizde çok satış yapılmış, oynanmış oyunlardır. Aksi takdir de hala dilimize uyarlanmamış. Destek ekiplerinde Türk çalışanları veya Türkçe bilenleri bile olmamaktadır.

Merhaba. Bir talebim var (ve çoğu insanın). GTA serisinde Türkçe dil seçeneği yoktur. Türk dilini dünyada 350 milyon insan konuşuyor. Türkçe konuşan ülkeler; Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Kıbrıs. Bu ülkeler dışında, İran'da 35 milyon Türk yaşıyor ve Çin'de 40 milyon Türk yaşıyor. Türk dili dünyanın en çok konuşulan 5. dilidir. Lütfen GTA serisine Türkçe dil seçeneğini ekleyin ..

(GTA 5) Şu an 'da Türkçe eklenemez ise en azından

Online Mode'a ekleyiniz ! Görevler, Olaylar, kısaca senaryo 'yu, kimse anlamıyor !

Yaklaşan oyun, Türkçe dil desteği ile desteklenmiyorsa, GTA 6 ülkemizde hiç bir şekilde satılmamalıdır!

------------------------------------------------------------------------------

Rockstar Games company - Max Payne series, -GTA series, etc. There are many sales and games played in our country. Otherwise, it's still not adapted to our language. The support staff do not even have Turkish employees or Turkish speaking staff.

Hello. There is a demand (and most people). There is no Turkish language option in GTA series. Turkish language speaks 350 million people in the world. Turkish speaking countries; Azerbaijan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Cyprus. Apart from these countries, 35 million Turks live in Iran and 40 million Turks live in China. The Turkish language is the 5 most spoken languages in the world. Please add Turkish language option to GTA series..

(GTA 5) can not be added in Turkish.

If you have the possibility to add it to Online Mode, you must add it! Missions, Events, Scenarios, nobody understands the story briefly!

Upcoming game GTA 6, if not supported by Turkish language support, should not be sold in our country!

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih AKYILDIRIM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GTAOnline@rockstargames.com: GTA SERİSİ TÜRKÇE OLMALI !». Melih ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.