kyk yurtlarında internet kota sınırını kaldırmak.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Gsb ve tarafına Ahmet Dumlu bu kampanyayı başlattı

Merhaba arkadaşlar. Bilindiği üzere KyK wifi interneti 16 Gb kotayla sınırlandırıldı bununlada yetinilmeyip whatsapp, youtube vb. uygulamalara da erişim engeli getirildi. Biz buralardan gerek not paylaşımı gerek ders çalışmak için video izlemeleri hiç bir şekilde sağlayamıyoruz. Kimi zaman boş vakitlerimizi değerlendirmek için bir kaç video izliliyorduk ona da youtube erişim engeli getirildi. Geçen seneye oranla kyk ücretlerinin zamlaması ve bununla yetinilmeyip yemekhane deki yemeklerinin zamlanması ve tekrar yetinilmeyip yemek yeme saatlerinin geri çekilmesi ve internet kotasının 16 gb sınırlandırılması ve bunları hiç biri yetmiyormuş gibi hayatımızda önemli yer kaplayan uygulamalara erişim engeli getirmesi gerçekten biz ögrenciler tarafından hayal kırıklığı bir durum. GSB biz öğrencilerin refahını artırması gerekirken resmen daha da kötü duruma götürüyor. bence sessiz kalmamalıyız birlikten kuvvet doğar sesimizi eğer duyura bilirsek hiç olmazsa belki internetimizi tekrar geri verirler. GSB nin neden boyle bir yol izledigi konu hakkın da hiç olmazsa ögrencileri aydınlatmasını temenni ediyorum. Saygılar.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.