Köpek ve kedi yiyecek değildir

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sokakta yaşayan bu hayvanlar tamamen zararsız ve bizim dostumuzdur. Milyonlarca yiyecek kaynağımız varken bu hayvanların acımasızca katledilmesine göz yumamıyorum. Bir kısmımız bu hayvanları korumak için çabalarken dünyada bu hayvanlardan kendine yemek yapan insanların olması onları koruyup kollamamızın hiçbir anlam ifade etmediğini gösteriyor. Onlarda bizim gibiler. Bu hayvanlar insanları öldürüyor olsaydı kimse sessiz kalmazdı. Ama insanlar kedileri ve köpekleri öldürüyor. Bu onların yaşama ve özgürlük haklarını elinden almak olmaz mı? Bu dünya sadece bize ait değil, burası onlarında yuvası. Doğayı yok ettiğimiz gibi bu masum hayvanlarada bir türlü rahat vermiyoruz. Lütfen onları korumamıza yardım edin. Daha fazla insanlar tarafından öldürülmelerini izlemek istemiyorum. Kedi ve köpekler bir insan besini değildir. Ayrıca kontrolsüz ve sağlıksız bir şekilde kesilip yenmeleri insanlarda yeni farklı hastalıklara yol açabilir. Lütfen bana yardım edin ve minik dostlarımızı bu durumdan kurtaralım. Onlarda bir hayat sürüyor. Minik dostlarımızı korumak için WWF ve Green Peace'den yardım istiyorum. Lütfen yardım edin. Şu an nesilleri tehlikede olmayabilir ama elbet bir gün tehlikeye girecektir.