0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Green Peace , Alternatif Enerji Kaynaklarından olan Rüzgar TürbinEnerji Sistemini diğer enerji üretimlerine göre daha temiz olarak kabul etmenize rağmen, maalesef RüzgarTürbin Enerjisini çok zararı olmayan bir üretim şekli olarak algılatan paylaşımlarını zı daha dikkatli yapmanızı  ve yansız olmanızı izledikleri enerji politikaları ve RüzgarTürbin Enerji Santralları ile beraber yaşamak zorunda bırakılan , yaşam alanları,meraları ellerinden alınan insanlara, hayvanlara kısaca doğaya karşıda duyarlı olmanızı istiyoruz. Bununla ilgili KARABURUN,GERMİYAN,ÇEŞME,URLA ,ÇANDARLI,DİKİLİ, YENİFOÇA,BERGAMA,BODRUMA'a gelip birebir yaşananları ,yanlış politikaları görebilirler....İsterseniz Bu Rüzgar Türbin Enerji Santrallerinin yanında kamp kurarak muhteşem manazaraları seyrederken neyin etkisi altında olduğunuzu yaşayarak öğrenir ve zararlarınıda idrak edebilrisiniz. GREEN PEACE'in  tarafsız şekilde tüm enerji üretimlerinin zararlarından, yararlarından ve olması gerekenden , Dünyadaki Rüzgar Türbin enerji gelişmelerinden de bahsetmelerini istiyoruz....Greenpeace bir STK'mı yada multimilyar u.s.dolarlık RES enerji sektörünün reklamcısı mı?BİZ  GREENPEACE 'den TARAFSIZLIĞINI KORUMASINI TALEP EDİYORUZ.

Bugün faruk tayfun imzanı bekliyor!

faruk tayfun efeler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GREEN PEACE: Green Peace'in RüzgarEnerjiSantrallarınıÇevreyeuyumlugösteren yanıltıcı reklamason vermesi». faruk tayfun ve imza atan diğer 66 kişiye katıl.