Да се затворат сите кладилници и казина во Македонија. Доста е!

Да се затворат сите кладилници и казина во Македонија. Доста е!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Македонско семејство started this petition to Government of North Macedonia and

Покрај тоа што многу фамилии се веќе до “гуша во гомна” поради коцкарските долгови на возрасните, сега кладилниците почнаа и на МАЛОЛЕТНИ деца да им дозволуваат да коцкаат!!!!!

Нема никакви казни, ниту санкции за кладилниците што дозволуваат коцкање на малолетници!?!?!


Доста е!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!