Obertura de les pistes d'esquí per a residents andorrans!

Obertura de les pistes d'esquí per a residents andorrans!

5,294 personas firmaron. ¡Ayuda a conseguir 7,500!
Inició
Petición para
Govern d'Andorra i dirigents de les estacions del país

¿Por qué es importante esta petición?

Iniciada por Silvia S

Som conscients que la situació sanitària actual és delicada i que plegats hem d'actuar a favor de la lluita contra el SARS-COV-2.

La situació econòmica del nostre país està sent molt afectada a causa d'aquesta pandèmia i les negociacions amb els països veïns marquen la direcció de les decisions preses del nostre govern. 

Entenem la lleialtat vers els estats que sempre ens donen suport però això no hauria de perjudicar als ciutadans d'Andorra durant les festes nadalenques. Som nombrosos els amants de les nostres muntanyes i dels esports que s'hi practiquen, moltes les famílies que solen aprofitar el descans del Nadal per esquiar amb els petits a les nostres estacions. Sobretot aquest any, que els parcs infantils també estan tancats.

Volem tenir l'oportunitat d'esquiar a les nostres estacions, VOLEM QUE OBRIN LES PISTES D'ESQUÍ PER A RESIDENTS. Andorra gaudeix de les millors estacions del sud d'Europa i se'ns està prohibint la pràctica de l'esquí perquè els països veïns no volen que els seus ciutadans vinguin a esquiar. És una llàstima, i molts estem apenats i ben decebuts. 

5,294 personas firmaron. ¡Ayuda a conseguir 7,500!