Selahattin Demirtaş’ı "Eş Genel Başkan" Seçmek İsteyenler

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her türlü itiraz ve demagojiye karşı şunu bir kez daha vurgulayalım. Selahattin Demirtaş’ın başkan seçilmesi politik bir sorundur, örgütsel ya da hukuki bir sorun değildir. Sorunun örgütsel ve pratik kısmı kolayca çözülebilir. Çünkü Demirtaş'ın başkanlığı fiilen sembolik ve Politik bir duruş olacağıdır.

Ve şimdiden yol yakınken uyarıyoruz ve diyoruz ki, HDP’nin Demirtaş’ı yeniden başkan seçmemesi hayati bir politik yanlış olacaktır. Bu yanlışın faturası sadece HDP’ye de çıkmayacak, Yaratacağı moral çöküntüsü geniş kitleleri etkileyecektir.

Bizler HDP’yi destekleyenler, oy verenler, çalışanlar, çalışmalarına katılanlar, HDP yönetim organlarının ve yöneticilerinin “ciddi” “devlet adamları”nda görülen, gerçek sorunlar söz konusu olduğunda yokmuş gibi yapan, onları adıyla anmayan, dokunmayan, bürokratik vurdum duymazlıklarını kabul etmiyoruz. Selahattin DEMİRTAŞ'ı tekrar Eş Genel Başkan görmek için desteğimi kampanya ile duyuruyorum..

Bugün Arzu imzanı bekliyor!

Arzu Görücü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «gorucu.arzu.1985@yandex.com: Selahattin Demirtaş’ı "Eş Genel Başkan" Seçmek İsteyenler». Arzu ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.