Petition Closed

#GoogleReader'ın kapatılmasına karşı çık!

Google Reader, yıllardır bizlerin tüm haber kaynaklarını bir araya toplayan ve kişiselleştirilmiş bir haber alma deneyimi yaşatan sevdiğimiz bir Google hizmetiydi. Google'ın Reader'i kapatma kararı aldığını duyduğumda dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce kişi gibi hiçbir anlam veremedim.

Bugüne kadar bir araya topladığım tüm haber kaynakları, bloglar, kişiler, sosyal medya kanalları Google Reader'ın kapanmasıyla yok olacak ve benim böyle bir bilgi kaynağını bir araya getirmem için  harcadığım zaman maliyetinin karşılığı bir anda elimden alınmış olacak. Eminim senin ve diğer Google Reader kullanıcılarının hisleri benimkinden hiç farklı değildir.

Google Reader kapandığında, İnternet'in neredeyse Google'ın diğer büyük servisleri kadar köklü bir yıldızı kayacak. Google'ın bizi bu hizmetten mahrum bırakmamasını istiyoruz.

Kampanyamı imzalayarak Google Reader'ın kapatılmamasını isteyen binlerce kişiye katıl ve Google'a talebimizi duyurmamızı sağla.

This petition was delivered to:
  • Google
  • Google Software Engineer
    Alan Green

bahriye sarıkaya started this petition with a single signature, and now has 45 supporters. Start a petition today to change something you care about.