Ukloniti KlikTV aplikaciju iz Google Play prodavnice

0 have signed. Let’s get to 100!

Ovo je peticija za uklanjanje Pinkove KlikTV aplikacije iz Google Play prodavnice. Zahtevamo uklanjanje aplikacije jer se mnogo korisnika žali da im je novac skidan sa računa mobilnih telefona bez njihovog znanja i saglasnosti. Pritužbe možete pročitati u komentarima na KlikTV aplikaciju u Google Play prodavnici.

This is a petition for removal of KlikTV application from Google Play Store. We request removal because there are numerous complaints about this service charging money without users consent. You can read complaints in comments on KlikTV application in Google Play Store.

KlikTv je aplikacija koja omogućuje gledanje televizije preko interneta na racunaru, tabletu i mobilnom telefonu. Plaćanje se vrši preko PayPal-a, kreditne kartice i preko računa mobilnog telefona. Naplata preko racuna mobilnog telefona se vrši tako što korisnik jednom nedeljno dobije SMS poruku koja mu sa računa skine 198 dinara. U slucaju da se radi o pripejd korisniku koji nema dovoljno novca na racunu poruka se šalje svakog dana dok ne bude dovoljno novca da se izvrši naplata.

Pritužbe korisnika koje se mogu naci u komentarima na internetu su:

• KlikTv reklamira akciju, sedam dana besplatne televizije za sve nove korisnike. Mnogo korisnika se žali da im je naplaćeno i tih "besplatnih" sedam dana.
  • Korisnici imaju poteskoće prilikom pokušaja odjave sa KlikTV servisa.
  • Korisnici smatraju da u reklami za KlikTV i prilikom prijave i naplate nisu adekvatno informisani da su se prijavili na servis koji automatski periodično skida novac sa računa mobilnog telefona. Na primer, jednom nedeljno dobijate poruku koja skida novac sa računa mobilnog telefona i produžuje pretplatu na još sedam dana. Problem je što u toj poruci nigde ne piše da će sa računa biti skinut novac. Sadržaj poruke je: "Gledaj omiljene emisije samo na Pink kanalima: "Crna Ruža", "Farma", "Pinkove Zvezde", "Pinkove Zvezdice" i mnoge druge". Korisnici shvate da im je novac skidan sa računa tek kada dobiju racun za telefon.

Uz KlikTV aplikaciju kompanija Pink ima i KlikPink servis na koji su postojale identične pritužbe koje možete da pročitate u komentarima na novinske članke o ovom servisu, na primer ovde , ovde , ovde i ovde. Uzevši u obzir da su prve pritužbe nastale još 2013. godine i da kompanija Pink nije ništa uradila da reši ove probleme,  vidi se da se ovde ne radi o propustu, slučajnosti ili grešci. Stoga zahtevamo da Google u što kraćem roku ukloni KlikTV aplikaciju iz Play prodavnice.

Today: Stevan is counting on you

Stevan Kostadinovic needs your help with “Google: Ukloniti Klik TV aplikaciju Google Play prodavnice”. Join Stevan and 97 supporters today.