0 have signed. Let’s get to 150,000!

English version below

ทำไม Google ยังปล่อยให้แอปพลิเคชั่น ‘แก้อาการเกย์ (ex-gay)’ อยู่ใน Play store ต่อไป ทั้งๆ ที่แอปนี้พุ่งเป้าไปที่กลุ่มเพศหลากหลาย LGBT ที่เป็นวัยรุ่น และชี้นำพวกเขาด้วยวิธีการบำบัดแก้วิถีทางเพศที่อันตรายและไม่ได้ผล มาช่วยกันบอก Google ให้เอาแอปที่สร้างอคติและตีตราคนกลุ่มเพศหลากหลายออกจาก Play store โดยเร็วที่สุด

แอปนี้แย่มากในทุกมิติ มีการเปรียบเทียบอย่างหน้าตาเฉยว่าการชอบเพศเดียวกันก็เหมือนการเสพติด และยังวิจารณ์กลุ่มคน LGBT อย่างเสียๆ หายๆ ว่า “มีวิถีชีวิตแบบทำลายล้าง” อย่างไม่แคร์อะไร Living Hope ซึ่งเป็นบริษัทผู้พัฒนาแอปนี้ใส่เนื้อหาซ้ำๆ ที่ดูถูกว่ากลุ่มคนข้ามเพศ คือพวกที่เป็นโรคสับสนทางเพศ โดยเรียกผู้ชายที่เป็นเกย์ว่า “พวกผู้ชายเพศเสื่อม” ซึ่งสามารถ “หายจากอัตลักษณ์ที่ผิดๆ” นี้ได้ และยังอ้างลอยๆ ว่า “วิถีชีวิตเกย์” นั้นเป็นอันตรายต่อร่างกายและจิตวิญญาณ

เมื่อเราทราบข่าว เราได้ติดต่อไปยังบริษัท Apple Microsoft และ Amazon เกี่ยวกับแอปที่สร้างความเกลียดชังนี้ และบริษัททั้งสามก็รีบเอาแอปนี้ออกจากร้านค้าออนไลน์ของตัวเองทันที แต่น่าแปลกใจมากที่เราไม่ได้รับการตอบรับใดๆ จาก Google ซึ่งเป็นบริษัทที่ประกาศว่ามีนโยบายที่เคารพความหลากหลาย ...ขอถามหน่อย ทำไม Google ไม่ทำอะไรเลย?

การ ‘แก้อาการเกย์ (ex-gay)’ เป็นเรื่องหลอกลวง เป็นวิธีการที่ไม่ได้ผล ทำลายชีวิตคน และได้รับการประณามโดยทุกองค์กรทางการแพทย์และสุขภาพจิตที่น่าเชื่อถือ สมาคมจิตแพทย์อเมริกันกล่าวว่าการพยายามเปลี่ยนเพศวิถีสามารถนำไปสู่ “อาการวิตกกังวล ซึมเศร้า และพฤติกรรมทำร้ายตัวเอง” ซึ่งรวมถึงการฆ่าตัวตายด้วย แล้วทำไม Google ยังยอมให้มีสินค้าที่โหดร้ายและอันตรายแบบนี้อยู่ในร้านของตัวเอง?

โปรดช่วยกันลงชื่อสนับสนุนแคมเปญนี้ เพื่อเรียกร้องให้ Google เลิกผัดวันประกันพรุ่ง และลบแอปนี้ทันที แอปนี้เต็มไปด้วยความเกลียดชัง และหมายหัวล้อเลียนกลุ่ม LGBT ด้วยอคติ ทุกนาทีที่แอปนี้ยังอยู่ในร้านออนไลน์ของ Google เด็กวัยรุ่น LGBT ที่อยู่ในกลุ่มเสี่ยงก็อาจจะดาวน์โหลดได้ทุกเมื่อ จึงต้องดำเนินการให้เร็วที่สุด

-----------------------

Why is Google’s online store still offering an “ex-gay” app that targets LGBT youth for the dangerous and ineffective practice of conversion therapy? Tell Google to immediately remove this hate app that marginalizes and stigmatizes LGBT people.

By any standard, the app is awful. It brazenly compares homosexuality to an addiction. It casually trashes LGBT people as living “destructive lifestyles.” Living Hope, the creator of the app, repeatedly belittles transgender people as suffering from “gender confusion.” The group refers to gay men as “sexually broken guys” who can “walk out of false identities” and claims, without evidence, that the “gay lifestyle” is “spiritually and physically harmful.”

When Truth Wins Out previously brought the hate app to the attention of Apple, Microsoft and Amazon, the companies acted with responsibility and swiftly removed it from their online stores. The surprising silence from Google is in stark contrast with the corporation’s stated policies of inclusion, respect and diversity. So why hasn’t the company taken action?

“Ex-gay” programs are a sham. They don’t work, they destroy lives and they are condemned by every respectable medical and mental health organization in the world. The American Psychiatric Association says that sexual orientation change efforts (SOCE) can lead to “anxiety, depression, and self-destructive behavior”, including suicide. So, why is Google offering a platform for such a mean-spirited and dangerous product?

Please sign our petition to demand that Google stop procrastinating and immediately remove Living Hope’s hateful app that deliberately singles out LGBT people for bigotry and ridicule. Every moment that this app remains at Google’s online store, vulnerable LGBT teenagers can download it, so time is of the essence.

Today: Truth Wins Out is counting on you

Truth Wins Out needs your help with “Google เอาแอปพลิเคชั่นที่สร้างความเข้าใจผิดต่อกลุ่มเพศทางเลือก LGBT ออกจาก Play Store”. Join Truth Wins Out and 140,811 supporters today.