Özel Hayatın, Özel kalsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünyalarımız, özel hayatımız tehlikeli altında. Google başta olmak üzere birçok veri sağlayıcı ( yani sanal dünyadaki global devler; Facebook, Snapchat, Instagram ) özel bilgilerimiz, günlük hareketlerimizi, ses kayıtlarımızı vb. Birçok bilgimizi bizim faydamız adı altında depoluyor buna izin verme! Sen de destek ol! Cambridge Analitica vb. rezaletlerin önüne geç! Bu hayat bize özel! Sesimizi yukseltelim ! Birlik olalım! Protesto edelim.

Konuyu açalım. Günümüzün vazgeçilmezi olmuş olan akıllı telefonlar ve sosyal mecralar özel hayatın gizliliğinin bozulmasına hakkımızdaki hassas verileri yabancı insanların eline geçmesine sebep olmaktadır. Bizi buna mecbur bırakan Google başta olmak üzere birçok veri sosyal mecraya karşı sesimizi yukseltelim. Verilerimiz bilgilerimizin Gigabayt Gigabayt depolanmasına izin vermeyelim. YouTube ta hangi videoyu kaç dakika izlediginize kadar her türlü veriyi depolayan bu sistem geleceğimizi etkileyecektir. Bu yüzdendir ki bu kampanyayı başlatma ihtiyacı duydum

Haydi hep birlikte bu zorbalığa dur diyelim!

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Google: Özel Hayatın, Özel kalsın!». Furkan ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.