Godaddy & WildWestDomain Emeklerimizi Geri Verin !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
godaddy ve tarafına Oğuz K. bu kampanyayı başlattı

TeknoClouds web sitesinden alan adı hizmeti aldık. Firma alan adı hizmetini uygun fiyatlardan yaparak birçok domain kendine transfer ettirmeyi başardı. Aslında bu hizmetin bu kadar uygun fiyat olmasının sebebi ise Microsoft Azure tarafından ücretsiz 200 USD kredili hesaplar üzerinden alan adlarının kayıt edilmesiydi. Yaklaşık bu süreç 3 yıl binlerce Azure hesap üzerinden devam etti.

Ardından birgün bir baktık alan adlarımız Godaddy park durumunda önce firma birçok mail ile durumu çözmeyi çalıştığını belirtsede daha sonra telefon, mail ve canlı destek hizmetlerini kesti.

Bu sefer alan adlarımızda gözüken Godaddy doğal olarak aradık Godaddy ise durumun kendileriyle alakalı olmadığını Wild West Domains ile görüşmemiz gerektiğini iletti.

Wild West Domain ise hiçbir uzlaşı yöntemine girmiyor. Resmen alan adlarımıza göz koymuş durumda. ICANN ile görüştüğümüzde ise Wild West Domains & Godaddy ile durumu çözmemizi ardından olaya müdahil olacağını söylüyor.

ICANN transfer şikayet formu bile şuan hata veriyor. Düşünün şikayet bile edemiyoruz.

Ancak bu süreçte kimse maddi ve manevi itibarımızı hesaba katmıyor.

• Microsoft 39 bin domain domain kayıt edilirken neredeydi ?
  • Godaddy Wild West Domains ile nasıl anlaşma sağlayamıyor ?
  • Microsoft bu kadar mağdur varken neden bir destek sağlamıyor ?

Herkes suçu birbirine atıyor artık bıktık usandık bu durumdan bu firmalar resmen bizi günlerce oyalayıp sindirme politikası içindeler birçok laf sıfır icraat var.

Biz müşteriler parasını ödediğimiz hizmetin bile parasını tekrar ödemeye hazırız yeterki alan adlarımızı kurtaralım birçok insan geçimi e-ticaret veya google reklamlar ile sağlıyor. Bunların yıllarca olan emekleri, markalaşma çabaları hepsi 2-3 firmanın insafına mı kalsın ?

• Godaddy + Wild West Domain + Microsoft Azure artık birbiriyle irtibata geçip sorunu çözmesini istiyoruz.
  • ICANN artık zaman kaybetmeden olaya müdahil olmasını istiyoruz.
  • Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm ofisinin bu firmalarda savunma istemesini ve çözüm üretmesini istemesini talep ediyoruz.

BİZİM TEK DERDİMİZ EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMESİN.

Twitter'dan tüm arkadaşlarımızdan destek rica ediyorum.

#givemydomaingodaddy #givemydomainazure #givemydomainwildwestdomain #Godaddydomainimiver #GodaddyScandal #cbdijitaldonusumofisi @Godaddy @ICANN @WildWestDomains @dijital

Asıl suçluyu zaten biliyoruz Teknoclouds ancak bizim için önemli olan bundan sonra kim sorunu çözecek ?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.