0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ulkemizde yabanci uyruklu insanlara uygulanan g 87( potansiyel teror suphelisi) anlamina gelen bir kod var ve internetten ve basindaki haberlerden arastirdigim kadariyla  bu kod sadece suphe uzerine  ve israil kaynakli bir istihbarat orgutunun verdigi haberler neticesinde goc idaresi yetkililerinin koymaya yetkili oldugu bir kod.bircok turk kokenli kardeslerimize bu kod koyuluyor ve turkiyeye girisi hicbir somut delile dayanmadan yasaklanabiliyor.ayni zamanda bakildiginda sadece islama yakin kisilere uygulaniyor.esim carsafli ve ev hanimi.normal sartlara uygun olarak ikamet iznini uzatmaya gittigimizde esime boyle bir kod koyuldugunu ve sinir disi edilcegini soylediler.butun resmi belgelerle goc idaresi baskanligina basvurmama ragmen hicbir somut geri donus ve gerekce gostermeden ulkeye girisine hala izin vermediler.15 temmuz aksami gece 3 te esim beni uyandirdi ve birseyler oldugunu soylediginde 2 rekat namaz kildim ve sariyer karakolunun onune sehitlik nobetine gittim.butun cevrem buna sahittir .eger bizede bu teror suphelisi kodu koyuluyorsa bu ulkede adam kalmaz.sirnakta askerlik yaptim ve vatanim icin canimi veririm.yetkililerden istedigim bana ve esime yapilan bu haksizligi acilen gidermeleri ve gercekten sucsuz diger  insanlara uygulanan bu kodu kaldirmalaridir.

Bugün Kerim imzanı bekliyor!

Kerim Gürel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Goc idaresi baskani www.goc.gov.tr: Carsaf giydigi icin kodlanan ulkeye girisi yasaklanan ev hanimi esimin deportunu kaldirin». Kerim ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.