Petición cerrada

Paraules de suport i agraïment al Govern legítim i representants socials de Catalunya.

Esta petición ha conseguido 399 firmas


Desde el col.lectiu "Evangèlics per la Independència", hem redactat una carta que farem arribar als presos polítics que estan a diferents presons de la comunitat de Madrid, demostrant-los el nostre recolzament.


Donem l'oportunitat de que altres persones es puguin sumar a aquesta iniciativa. La carta els hi farem arribar els propers dies.


Ens hem compromès també a orar per ells i per les seves famílies durant tots aquests dies que estiguin a la presó.


Ens sembla absolutament inadmissible que es vulgui resoldre judicialment una qüestió d,idees, de pensar diferent, que per altra banda és la base de la democràcia. No es tracta d,independentisme o no independentisme, sino de l',empresonament de persones només per les seves idees.

Gràcies pel vostre recolzament.

Evangèlics per la Independència

 

-----------------------------------------

CARTA:

A l’Atenció d’Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Meritxell Borràs, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Carles Mundó, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Senyors/es Consellers/eres, senyor Vicepresident de la Generalitat i Presidents d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana.

Els escrivim en nom d’Evangèlics per la Independència, avui dia 10 de novembre, per transmetre unes paraules de suport i per agrair-los tot allò que estan fent per a tots nosaltres, per al poble de Catalunya.

En primer lloc ens agradaria expressar que som un col·lectiu que lluita pacíficament per a una Catalunya lliure. Els que formem part d’aquest grup som creients evangèlics que fem costat a la independència. Som gent de diferents edats, homes i dones lliures que hem decidit agrupar-nos a través de les xarxes socials per mostrar el nostre suport a la República Catalana, sempre des de l’amor i el respecte, i basant-nos en la paraula de Déu. Per la qual cosa valorem positivament que totes les propostes que envien des de la taula per a la democràcia, per tal de defensar els drets dels ciutadans i ciutadanes, siguin pacífiques, tal com Jesús de Natzaret ens ensenya amb la seva paraula i vida, és per això que els agraïm que vostès sempre parlin d'actuar amb pacifisme.

Per la nostra banda, com a creients que som, considerem que la millor eina que podem fer servir contra aquesta brutal repressió és la pregària. Per tant volem que sentin i rebin el nostre amor i el nostre escalf. Estem treballant per vostès i per obtenir una Catalunya lliure, demòcrata i republicana. Sabem que estan sent dies molt durs per tots vostès i les seves famílies, els tenim presents en les nostres oracions i desitgem de tot cor que la dura repressió que l’Estat espanyol està aplicant cap al poble de Catalunya acabi, i que ben aviat puguin tornar a abraçar les seves famílies, fills/es, amics i coneguts.

En segon lloc voldríem expressar el nostre agraïment cap a tots vostès; tenen una gran fortalesa i un gran valor, són gent de pau, bona, tranquila i sobretot compromesa. Molts no els coneixem en persona, però estem ben segurs que són increïbles. Els donem les gràcies per tot el que estan fent, per estar al peu del canó sempre, per no deixar-nos sols, per mostrar-nos el real compromís que tenen cap a tots els catalans i catalanes, i en especial per ser tan forts, tan valents, per donar-nos veu i per animar-nos a ser gent pacífica que lluita per un futur millor, per la República Catalana.

La seva lluita és la nostra. Els han empresonat, és cert i de ben segur que aquests dies estan sent molt difícils de pair, però els podem ben assegurar, que no ens pararan, que lluitarem de manera pacífica fins al final i que sempre estarem al seu costat, que no els deixarem sols, que ells no podran empresonar les idees i que vostès ens han donat la força necessària per no callar i expressar què és el que sentim. Vostès són per nosaltres el nostre govern, per tant són els nostres referents, a qui mirem en moments de dubte davant la gran incertesa política que estem vivint.

Finalment, ens agradaria que sabessin que estem fent una cadena d’oracions durant les vint-i-quatre hores del dia pregant per vostès i per la difícil situació a Catalunya, i compartir amb vostès uns versets de la Bíblia que estan sent d’ajuda per a nosaltres en aquests dies tan foscos i difícils. I volem fer-ho amb l'esperança i l'amor que també els donin forçes.

.- “Deixa en mans del Senyor el teu destí i ell et sostindrà i no permetrà mai de la vida que el just trontolli” (Salms 55:22)

.- “Jo sé quins són els meus designis sobre vosaltres, designis de pau i no de desgràcia: jo us donaré un futur i una esperança” (Jeremies 29:11)

.- "Tot té el seu moment, sota el cel hi ha un temps per a cada cosa” (Cohèlet 3:1)

.-"Us deixo la pau, us dono la meva pau. Jo no us la dono pas com el món la dona. Què els vostres cors s'asserenin i no temin" (Joan 14:27)

.-"Per això si el fill us fa lliures, sereu lliures de debò" (Joan 8:36)

Una abraçada ben forta per a tots. Els esperem ben aviat a les places, carrers i parcs de la nostra estimada terra! Visca una Catalunya lliure, solidària i forta!!!

Evangèlics per la IndependènciaHoy: Evangèlics per la Independència cuenta con tu ayuda

Evangèlics per la Independència necesita tu ayuda con esta petición «Gobierno España: Paraules de suport i agraïment al Govern legítim i representants socials de Catalunya.». Únete a Evangèlics per la Independència y 398 personas que ya han firmado.