Girne Amerikan Üniversitesi tek ders mağduriyeti

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

"Mezun olması için en çok 4 yeni dersi kalan (kredili ders ve/veya kredisiz toplam 4 ve hiç F notu bulunmayan) genel not ortalaması (CGPA) mezun olma kriterine (ilgili Fakülte ve Bölüm Başkanlığı tarafından belirlenir) yetecek olan öğrenciler 12 krediyi aşmamak üzere en çok 4 yeni dersi haftalık ders programında çakışma olmama koşulu ile alabileceklerdir."

Yukarıdaki sonradan getirilen yaz okulu kuralından dolayı Girne Amerikan Üniversitesi mezun durumunda olan öğrencilerin mezuniyeti sonraki yıla kalmıştır. Bu durum tek ders sınavının amacının dışına çıkmaktadır. Bu kural haziran ayında açıklandığı için öğrenciler sıkıntıya düşmüştür ve durumdan dolayı öğrenciler kaydını bile dondurmaya başlamıştır ve okulları uzamıştır. Yeni kuralın gelecek dönemin başından itibaren uygulanması gerekmektedir. Bu durumu üst mercilere duyurmak için sizde imza kampanyamıza katılın.

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Girginel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Girne Amerikan Üniversitesi tek ders mağduriyeti». Hasan ve imza atan diğer 127 kişiye katıl.