Girne Amerikan Üniversitesi’nde Kur Sabitlensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Girne Amerikan Üniversitesi yetkililerinin, biz öğrencilerin okula başladığı ilk dönemde,2016 yılında, sabitlediği 3.3 euro kurunun daha sonra 4.60 a çıkarılması ve 15.08.2018 tarihine kadar süreceğini açıklaması ardından 08.08.2018 tarihinde bu kurun kaldırması ile öğrencilerin eğitimini alamayacak duruma getirilmesinin değişmesini ve kurun tekrar aynı şekilde sabitlenmesini, öğrencilerin mağdur olmamasını istiyoruz. Aynı zamanda okulumuz ücretinin bu sene başlayan öğrencilerine türk lirasına dönüş yaparaktan avantaj sağladığını fakat 2015-2016 girişli öğrencilerin hala artan euro kurundan ödeme yaptığını aradaki eşitsizliğin kalkmasını rica ediyoruz. Bunun üstüne okulumuzdaki 7 yıl boyunca sağlanan ücret sabitleme avantajını da kullanamayıp mağdur olduğumuzu dile getirmek istedik. Yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.

Bugün Gaü imzanı bekliyor!

Gaü Öğrenci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Girne Amerikan Üniversitesi’nde Kur Sabitlensin». Gaü ve imza atan diğer 829 kişiye katıl.