0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bizler Giresun Üniversitesi Güre yerleşkesinde okuyan erkek öğrencileriz. Üniversitenin yakınlarına yapılan bütün KYK yurtları tamamen kızlara verildiği için bizler üniversiteye yaklaşık 12 km uzaklıkta olup 2 ayrı dolmuş ile yaklaşık 40 dk de ulaşabilmekteyiz. Gerek dolmuş öğrenci fiyatlarının yüksek olması gerekse Seyyid Vakkas Erkek Öğrenci Yurdu A bloğun konumundan kaynaklı büyük zorluklar yaşamaktayız. Günlük 4 dolmuşla gidiş geliş için 8 tl ödediğimiz için maddi açıdan, uzaklığından dolayı ise zamandan büyük kayıplar veriyoruz. Yakına yapılan yurtlardan birisini erkek öğrencilere verilmesi yada daha uygun ve daha hızlı tek bir dolmuş hattının devreye girmesi uygun ve güzel bir çözüm olacaktır. Çözüme kavuşturulmasını yetkililerden arz eder saygılarımızı sunarız.

Bugün Said Mert imzanı bekliyor!

Said Mert TUNEL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Giresun Belediyesi: Giresun Seyyid Vakkas Erkek Öğrenci Yurdundan Giresun Üniversitesine Tek Dolmuş Olsun». Said Mert ve imza atan diğer 158 kişiye katıl.