Kampanya Kapatıldı

Giresun artık elektriği AKSA’masın istiyor! #giresunelektrikistiyor

Bu kampanya 1.090 destekçiye ulaştı

Giresun halkı olarak Çoruh Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi’nin habersiz bir şekilde sıklıkla ve uzun süreli uyguladığı elektrik kesintileri nedeniyle maddi-manevi zor anlar yaşıyoruz.

Hava şartları normal olduğu günlerde bile sürekli olarak elektriğimizi kesen Aksa Elektrik, kesintisiz elektrik verme hizmetini karşılayamadığından hepimizi mağdur etmeye devam ediyor. Yeteri kadar tepki göstermediğimizden dolayı da yetersiz personel çalıştıran şirket bildiğini okuyor ve elektrik kesintileri karşısında gerekli önlemleri almıyor. Elektrik kesintileri önceden bildirilmediği için de evlerimizdeki/dükkanlarımızdaki elektronik cihazlar arıza veriyor ve her ay maddi olarak zarara giriyoruz. Üstelik kesintiler gün içinde 2-3 kez, bazen de saatlerce, köy ve kırsal yerleşim yerlerinde ise günlerce sürebiliyor.

Başlattığımız bu imza kampanyasıyla yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.

Çünkü Giresun artık elektriği AKSA’masın istiyor!

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Giresun artık elektriği AKSA’masın istiyor! #giresunelektrikistiyor». Fatih ve imza atan diğer 1.089 kişiye katıl.