Giderek Artan Tacize Tecavüze Ceza İndirimi İstemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstismarın her türlüsü büyük suçtur, özellikle tecavüz vahşi bir suçtur. Bireyin tüm haklarını ihlal eden onu fiziksel ve psikolojik büyük zarara uğratan bu davranışın hiçbir mazereti olmaz. Ömür boyu sürecek olan bu fiziksel ve psikolojik ağır süreç bunu gerçekleştirenin ceza indirimi almasıyla 2 ye 10 a 100 e 10 000 lere katlanır aşılamaz ağır bir süreç olur. Bu tecavüz edileni dışlar, küçük düşürür ve hükümetin düşüncesini apaçık gösterir. Hiçbir kadın hiçbir çocuk, engelli birey, yaşlı birey, hiçbir hayvan buna maruz kalmamalı.

"Davalara cübbe , sarık , kravat ile gittiği için ceza indirimi aldı"

Kadına tecavüz edip hamile bırakan adam, "zaten bakire değildi" indirimi aldı.

Kadın programında "babam bana tecavüzetti" diyen kızını öldüren baba, "babasını kamuoyuna mahçup etti" diye indirim aldı.

Eşini öldüren koca, "kot giyiyordu, piercingi vardı, çantasında doğum kontrol hapı buldum" indirimi aldı.

Tanımadığı birine saat soran eşini onlarca bıçak darbesiyle öldüren koca "cilve yaptı" indirimi aldı.

Ormanda saldırıp, kadını döve döve soyan, ancak astım krizi geçirdiği için bayılıp yakalanan adam "isteseydim yapabilirdim" indirimi aldı.

Üvey kızına saldıran adam, "kızın ruh sağlığı bozulmamış" raporuyla indirim aldı.

Tecavüzü kameraya kaydeden erkek, "eski sevgilisi" olduğu için indirim aldı.

Tecavüzcü erkek "kadın tecavüzde bağırmadığı için rıza göstermiş sayılır" indirimi aldı.

Tecavüz ederken suç üstü yakalanan erkek, henüz tecavüz gerçekleşmediği için "yarım kaldı" indirimi aldı.

Bugün Arzu imzanı bekliyor!

Arzu Sarıtaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Giderek Artan Tacize Tecavüze Ceza İndirimi İstemiyoruz!». Arzu ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.