Kampanya Kapatıldı

Gerçekten masumları özgürlüğüne kavuşturmaya var mısınız?

Bu kampanya 164 destekçiye ulaştı

Birçok insan sırf çalıştığı kurum, zoraki iletişim halinde olmak zorunda kaldıkları insanlar yüzünden fetöcü şüphesiyle haklarında herhangi bir iddia suç delili olmadan gözaltına alındı ve tutuklandı. Ve bunlardan bir kısmı Cumhurbaşkanlığımıza, Başbakanlığımıza kendilerinin araştırılması yönünde dilekçe sunmuşlardır.

16 nisanda yapılacak referandumun % sinin artması, suçsuz-günahsız yere ağlayan anne babaların gözyaşlarının dinmesi, gerçekten yaşanmış mağduriyetlerin biran önce giderilmesi ve en önemlisi de 16 Nisan da yapılacak referandum ile yeni bir tarihe geçişimizin cümle vicdanı rahat olmamız için bu yöndeki kampanyama destek vererek sesimizi Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza duyurmamıza yardımcı olmanızı rica ediyorum

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Teyran Ergün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gerçekten masumları özgürlüğüne kavuşturmaya var mısınız?». Zeynep ve imza atan diğer 163 kişiye katıl.