Gerçek müzisyenlere destek çıkın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba, Müzik duygulara tercüman olan bir sanat dalıdır. Bir sorunumuz var ve bu sorun ülkemizin imajına da zarar veriyor. Sosyal medya fenomenleri video çekip, ünlü olduktan sonra hiç bir bilgi birikimi olmadan, dj olmaya karar veriyor ve hemen ses getiriyor. Artık başarı isteyen bizler dönüp, kendimize bakmalıyız. Ülkemizi seven ve sonuna kadar çalışan müzisyenler olarak sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Biz yıllardır gece gündüz çalışarak emeklerimizin karşılığını alamazken, bir anda bu kişiler sebepsiz yere çalışandan çok değer görmeye başlıyor.  Bazı ünlüler kapalı kutu gibi insanlardan kaçıyor. Türkiye'de hayalleri olan insanların, müzisyenlere insanlara ulaşacağı bir mail adresi bile yok. Ülkemiz her gün sanatçıların sanatlarından çok özel hayatlarıyla ilgilenen magazin programlarıyla doldu. Sanatta artık uluslararası iş çıkarmalıyız. Gün geçtikçe hızla gelişen müzik dünyasında, biz sınıfta kalamayız.  Fenomenleri bırakıp, daha yetenekli dj ve prodüktörleri , şarkıcıları sahneye çıkarmalıyız. Müzikten anlayan ve ahlaki değerlere sahip, hayalleri olan insanları çıkarmalıyız. Tek isteğimiz bilinçli müzisyenlere destek verip, bu gidişata bir dur demektir. Çok önemli müzik prodüktörlerimiz ve dj, şarkıcılarımız var. Bu durum bütün sanat dünyasını ilgilendiren bir konudur. Djler,Prodüktörler,Şarkıcılar son derece ciddi eğitimlerden geçerek ve çalışan insanlar, dünyaya yaptıkları işi sunar. Bu konu ile ilgili bir destek ve düzenleme yapılmaldır.

Saygılar,
Kamil AL

Bugün Kamil imzanı bekliyor!

Kamil AL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gerçek müzisyenlere destek çıkın!». Kamil ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.