0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

AÖF üç ders uygulaması sadece mezun olunacak yıldaki kayıt olunan dersleri kapsamakta olup geçmiş dönemlerden kalan dersleri kapsamamaktadır.  Örneğin öğrenci tüm derslerini vermiş ancak 1. sınıftan sadece 1 dersini veremediyse üç ders sınavına girememektedir. Bu da bizim bir sene daha mezun olmak için beklememize ve hayallerimizi ertelememize sebep olmaktadır. Öğrencinin üç ders sınavına girebilmesi için, sözkonusu öğretim yılı güz veya bahar döneminde o derslere kayıt yaptırmış olması gerekmektedir ibaresi değişip, mezun durumdaki öğrencinin eğer 3 dersi kaldıysa kalan tüm dönemdeki derslerinden girebilir ibaresi konulursa öğrenci sınavdan geçerse 1 sene önce mezun olabilecektir.  Bir senemizi kurtarmak için yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayız.Sesimize ses olun desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün SEÇİL imzanı bekliyor!

SEÇİL Ekici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «gensek@anadolu .edu.tr: BİR SENEMİZİ KURTAR AÖF! ÜÇ DERS SINAVI GEÇMİŞ DÖNEMDEKİ DERSLERE DE GETİRİLSİN.». SEÇİL ve imza atan diğer 496 kişiye katıl.