Petición cerrada

Supressió conveni beques entre Generalitat i MEC ¡Pagament a l´octubre per als estudiants!

Esta petición ha conseguido 1.046 firmas


Els estudiants i famílies catalanes, necessitem que les beques d'ajuda a l'estudi siguin prestades a temps: durant el curs. I no gairebé quan ha finalitzat. Per això són les beques, no?

La Generalitat té un conveni amb el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, per controlar l'ingrés de les beques dels estudiants catalans.
Això vol dir que quan a tot Espanya ja s'han cobrat les beques estudiantils, els catalans esperen que la Generalitat es decideixi a fer-ho. El que sol passar dos o tres o més mesos després del repartiment a nivell nacional.

Molts joves catalans estan passant-ho molt malament, tenen préstecs d'estudis que ja no poden pagar, lloguers de pisos dels que els van a fer fora, famílies sense diners i endeutades sense poder fer front als pagaments. Les beques han de ser abonades en terminis coherents, dins el curs escolar.

Si el conveni es cancel·lés, això no passaria i tots cobraríem les beques, que tanta falta ens fan al mateix temps que a la resta del país: que hauria de ser a l'octubre.

Li demanem a la Generalitat i al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport que cancel·li el conveni i actualitzi d'una vegada per totes el pagament de les beques.Hoy: ENCARNACION cuenta con tu ayuda

ENCARNACION ROMERO AYALA necesita tu ayuda con esta petición «Generalitat: ¡Pagament de les beques per als estudiants!». Únete a ENCARNACION y 1.045 personas que ya han firmado.