Petición cerrada

L'ESCOLA SOM TOTS! No al tancament d'una línia de P3 a l'Arjau

Esta petición ha conseguido 1.623 firmas


L'ESCOLA SOM TOTS!

Vilanova i la Geltrú, 10 de maig de 2016

Després del comunicat precipitat via telefònica el dia 9 de maig, que ens notifica el tancament d’una línia de P3 pel curs vinent, volem expressar el nostre desconcert i la nostra disconformitat al·legant que:

Els grups que marca el Departament d’Ensenyament són de 25 alumnes per aula, nosaltres hem tingut 27 preinscripcions i ens consta que altres alumnes que han sol·licitat el nostre centre en segona opció, no se’ls hi respecta la seva prioritat d’elecció havent d’anar a escoles que no havien demanat.

Al nostre barri que és un dels barris amb més densitat de població, tenim molts matrimonis joves que han vingut a viure buscant la platja i el tren a prop. A més s’ha aprovat la segona fase de la construcció de pisos de l’antiga Pirelli que atraurà a molta gent jove amb nens.

El barri és conscient de la importància de l’escola i del projecte de continuïtat educatiu que comença amb la llar d’infants i acaba a l’institut baixamar. A l’escola tenim una molt bona coordinació tant amb la llar d’infant com amb l’institut. Durant anys s’ha reivindicat la construcció d’un institut, que ara amb el tancament d’aquesta línia a p3, és perjudicial per la continuïtat de projecte pedagògic al barri.

El barri ha millorat gràcies a l’escola i l’escola ha millorat gràcies al barri, pensem doncs que el tancament de la línia, no només va en prejudici de la qualitat educativa que ofertem els tres centres públics (llar d’infants, escola i institut) sinó també perjudica al barri.

Per la nostra llarga experiència sabem que al llarg del curs tindrem matrícula viva que augmentarà la ràtio i massificarà les nostres aules.

Estem en un moment de projectes nous, on l’estructura organitzativa serà important per portar-los a terme i necessitem el manteniment de les dues línies.

També, des de l’AMPA hi ha una rica oferta de serveis que es veurà perjudicada per la reducció de nombre de socis, de monitoratge, i altres conseqüències per les famílies que necessiten aquests serveis.

Mestres, AMPA, PAS, de l’escola l’ArjauHoy: Ampa cuenta con tu ayuda

Ampa L'Arjau necesita tu ayuda con esta petición «Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament: L'ESCOLA SOM TOTS! No al tancament d'una línia de P3 a l'Arjau». Únete a Ampa y 1.622 personas que ya han firmado.