Petition Closed
Petitioning General Prosecutor of RF General Chaika and 3 others

General Prosecutor of RF Yuri Y. Chaika: Help to isolate the Nazi-Monster and Vicious dog killer Ruslan Suleymanov from normal human society forever

Supporters

Ruslan Suleimanov is one of the most well known killers of strays and pets. 34 year old professional con artist and provocateur Ruslan Suleimanov is an extraordinary sadist, receiving pleasure from causing pain and suffering to innocent animals. He kills his prey by poisoning them, shooting, killing with knives and burning alive, including puppies and birds. He throws  poison everywhere, including children's play areas, public parks and in front of the apartment doors of animal defenders. This scumbag is-heavy psychopath and congenital criminal ,  who likes to take photos of their victims and post their images on different sites of the dog killers , as well as on the websites of animal defenders and their forums. Suleymanov, a member of the criminal organization  of the sadist murderers, who are calling themselves inadequate title (doghantery). Usually all these " doghunters" are also extremists with the Nazi ideology. Suleymanov openly advocates the return to the Holocaust and sending the entire Jewish nation in gas chambers and burn the newly built ovens of Nazi concentration camps. In the summer of 2013, Ruslan Suleimanov, was questioned by police on suspicion of raping small children.Suleymanov is origionally from Uzbekistan and now lives in Kazan illegally without Russian citizenship. In internet and on TV programs  Suleymanov openly calls for the mass killing of dogs. He presents himself as medical  doctor, but has no special education. He improves his skills  in  composing  chemical substances for poisining and prepares weapons for the barbaric torture and killing of strays and pets. Kazan is the capital of Tatarstan-the largest , most corrupt    part of  Russian Federation. Therefore, these waste of society  as Suleymanov feel there quite comfortably. As all his friends sadists- criminals their anger and aggressiveness pour on innocent animals who are not guilty of the  fact,  that people are irresponsible and cruel and throw animals into the streets with impunity. In Russia shelters are not built   and humane treatment of animals doesn't exist. So Russia is favourable for breeding criminals and sadists. Ruslan Suleimanov is a prime

example of this. Help to isolate the monster Ruslan Suleymanov from normal human society     foreve

strays-by-kazan-authorities-and-sadist-dog-killer

Руслан Сулейманов -это один из самых известных жестоких убийц бездомных и  домашних животных. 34 летний профессиональный мошенник и провокатор Руслан Сулейманов является экстраординарным садистом , получающим удовольствие от причинения боли и страданий невинным животным. Свои жертвы от травит ядами, стреляет из ружей и , режет ножами и сжигает живьём , включая щенков и птиц. Яды разбрасывет повсюду , включая детские игровые площадки, общественные парки и перед выходными дверьми квартир зоозащитников, которым грозит физической расправой также.  Этот подонок -тяжёлый психопат и врождённый преступник, любит фотографировать свои жертвы и выкладывать их изображения на разных сайтах живодёров -убийц , а также на сайтах зоозащитников и их форумах. Сулейманов член преступной организации садистов-убийц , называющих себя неадекватным названием ( догхантеры ).   Как правило все эти живодёры "догхантеры"  являются также зкстремистами с нацистской идеологией. Сулейманов открыто пропагандирует возвращение к холокосту и отправке всей еврейской нации в газовые камеры и сжиганию во вновь отстроенных печах нацистских концлагерей.  Летом  2013 года Руслан Сулейманов был допрошен в полиции по подозрению в изнасиловании малолетних детей. Сулейманов выходец из Узбекистана и живёт в Казани нелегально, не имея российского гражданства.   На сайте Контактов и в телевизионных передачах с его участием Сулейманов открыто призывает к массовому" привентивному" убийству собак  и представляется врачом по специальности, хотя не имеет никакого специального образования, кроме постоянного совершенствования состава отвравляющих вешеств и оружия для варварских пыток и убийств животных.  Казань это столица Татарстана-самой крупной и  коррумпированной республики беззакония и беспредела , входящей в состав Российской Федерации . Поэтому такие отбросы общества и подонки  как Сулейманов чувствуют себя там вполне комфортно. Как все его друзья садисты преступники свою злобу  и агрессивность выливают на невинных животных, которые не виновны в том, что в Российском государстве безответственные и жестокие люди выкидывают животных на улицы безнаказанно. В россии не строят приюты и нет цивилизованного и гуманного отношения к животным.   Поэтому Россия является благоприятной средой для размножения преступников и садистов. Руслан Сулейманов это яркий пример этого.

Это один из фэйковых аккаунтов) Руслана Сулейманова ( здесь он под кличкой Шкурёнок)   https://vk.com/id230670940

Letter to
General Prosecutor of RF General Chaika
Chairman of the State Duma Sergey Naryshkin