GM 5 Plus Oreo artık gelmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

General Mobile bundan 3 ay önce aktif halde geliştirmekte olduğu bütün cihazlar için resmi Facebook sayfası üzerinden Android 8.0 Oreo çıkış tarihlerini yayınladı. Gönderiye göre GM 5 Plus için güncelleme Şubat ayı içerisinde verilecek diye duyuruldu. 24 şubata kadar destek hatlarıyla olan iletişimlerimizde bize Şubat'ın daha bitmediğini ve sabretmemiz gerektiğini söylediler. Daha sonraki iletişimlerimizde farkettik ki artık Şubat'a dair cümleler kurmayıp "çok yakında" diyerek herkesi pışpışlamaya çalıştılar.

Asıl sıkıntı şu; Oreo 8.0 2017 Ağustos ayında yayınlandı ve hali hazırda zaten 6 aydır beklemedeyiz. Android one cihazların güncellemeyi anında alması gerekirken, -CEO'sunun ağzından- her zaman en güncel kalacağız diyerek, sözde bunu destekleyen bir firmanın, Aralık 2017'de yayınlanan 8.1 güncellemesini hiç hesaba bile almadan, kullanıcıları bu kadar bekletip bir de üstüne 8.0'ın yayın tarihini geciktirmesi bizi oldukça sinirlendirmiştir.

Tahminimce General Mobile bu gecikmeyi, telefonun güncelleme zaman aşımı olan 2 yılı geçirip 8.1'i kullanıcılara vermemek için kasten yapmıştır.

Giden zaman geri gelmez tabi ki... General Mobile'dan iki isteğimiz var:

1. Elinde olan tüm sosyal ağlar üzerinden GM 5 Plus kullanıcılarından özür dilemesi.

2. 8.0'ı yayınladıktan sonra iki yıllık güncelleme sınırları içerisinde çıkan 8.1 sürümünü de en kısa sürede vermesi.

Bugün ibrahim imzanı bekliyor!

ibrahim biten bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «General Mobile: GM 5 Plus Oreo artık gelmeli». ibrahim ve imza atan diğer 623 kişiye katıl.