Victory

Pārstājiet atbalstīt fermas, kas iesprosto vistas būros!

This petition made change with 30,384 supporters!

Lielākā daļa patērētāju uzskata, ka dējējvistu turēšana būros visu mūžu ir nepieņemama rīcība. Tādēļ uzņēmumi kā Grupo Bimbo, Unilever, Barilla, Sodexo, ALDI un daudzi citi ir apņēmušies pārstāt atbalstīt saimniecības, kas vistas tur būros nežēlīgos apstākļos. Tomēr General Mills atsakās pārstāt atbalstīt saimniecības, kas vistas audzē šauros, netīros būros.

Vistu būri ir tik mazi un pārpildīti ar putniem, ka vistas nevar izpildīt savas svarīgākās dabiskās vajadzības. Bieži vien vistu ķermeņa daļas ieķeras būru restēs, izraisot kaulu lūzumus, deformācijas un spalvu izkrišanas lielos apmēros. Dažas vistas ir tik pārgurušas vai nespējīgas kustēties, ka tiek līdz nāvei samīdītas.

Ne tikai pārtikas ražotāji, bet arī lielākās pārtikas veikalu ķēdes un ēdināšanas uzņēmumi atsakās no būros turētu vistu olu iepirkšanas. Pat daži pasaules lielākie olu ražotāji ir paziņojuši, ka atbrīvosies no būriem un ka nākotnē olas iegūs no brīvi turētām vistām. General Mills ir apņēmies atteikties no šīs nežēlīgās prakses ASV un Kanādā, bet atsakās to darīt Latvijā.

Lūdzu, parakstiet šo petīciju, lai paziņotu General Mills, ka nepirksiet viņu produkciju, kamēr viņi atbalstīs vistu audzēšanu būros.

Today: Dzīvnieku brīvība is counting on you

Dzīvnieku brīvība needs your help with “General Mills: Pārstājiet atbalstīt fermas, kas iesprosto vistas būros!”. Join Dzīvnieku brīvība and 30,383 supporters today.