GENELEVLER KAPATILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

GENELEVLER KAPATILSIN

Devletimiz aklı selimdir, Ülkemizi ve vatandaşlarımızı çok seviyor, devletimizi destekliyorum.

Ben "GENELEVLER KAPATILSIN" istiyorum.

Her gün milyonlarca gencimiz fuhşa sürükleniyor. Turkiye'de bir çok ilde ve ilçede genelevler var. Ve her geçen gün genelevlerin sayısı artıyor.

Genelevlerdeki ilişki gayr-ı meşru ilişkidir. Fuhuş haramdır. Şuan 200 bin vatan evladı kadınımız genelevlerde satılıyor ve yaptığı bu işten dolayi fiş kesiliyor, vergi ödüyorlar. Günde 3.000.000 Türk evladı oraya fuhuş için gidiyor. Hafta sonları 5.000.000 kişi genelevlere gidiyor. Bu kadınların gece gündüz ırzına geçiliyor. Bir kadının gün içinde 70 ila 100 erkek arasında erkekle fuhuş yapması o kadını ruh ve bedenen nasıl çökertir bir düşünün.

Vicdan sahibi insanlarımıza sesleniyorum, genelevlerin olmasını normal karşılamayalım. Genelevlerdeki kadınlarımızı kurtaralım. Gencecik evlatlarımız bu yerlerde çalışmak zorunda kalmasın. Bu felaketi bitirmek için el birlik milletçe kültürel çalışma yapalım. Hem o hanım kardeşlerimizi kurtaralım hem gençlerimizi fuhuştan koruyalım. Tüm sivil toplum kuruluşları bu konuya el atsınlar. Tüm dernekler, vakıflar bu konuya duyarlı olsunlar, bu acı olayın son bulması için çaba göstersinler.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Tastan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GENELEVLER KAPATILSIN». Osman ve imza atan diğer 689 kişiye katıl.