Her Türlü Ahlaksızlığa Hayır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Değerli Dostlar

-Kadın Profilleriyle Giren Erkekleri

-En Ufak Fikirlerine Katılmadıkları İnsanlara Hakaret Eden Küfür Eden Aciz İnsancıkları

-Haklının Yanıda Değil Güçlünün Yanına Konumlanıp Tetikçilil Yapan İnsani Vasfını Yitirmiş Her Renge Giren Bukalemunları Aramızda Barındırmayalım Diyorsanız Sizde İmzalayın

-Ben Facebook Profilimden Bunu Söylediğim İçin Facebook Sayfam Kapatıldı

Bende Sanalda Küfür Ve Hakaret İstemiyorum Kardeşlerimiz Ablalarımız Annelerimiz Tacize Uğramasın Diyorsan Sende Katıl Sende İmzala

İlk İmza Benden

İmzalayanların Listesi  Her Hafta Gurup Ve SayfalarımızdaPaylaşılacaktır

1-Ümit Örten

Bugün Ümit imzanı bekliyor!

Ümit ÖRTEN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Genelde İnsanım Diyenler Özelde Çerkesler: Her Türlü Ahlaksızlığa Hayır.». Ümit ve imza atan diğer 591 kişiye katıl.