0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle Merhabalar biz üniversite öğrencisiyiz. Hepimiz hepimizin güzel hayalleri var başarılı olup bu ülkeye hayırlı insanlar olmak istiyoruz. Fakat büyük bir sıkıntı içindeyiz. Son bir umut kampanya başlatıp sesimizi duyuralım istedik. Üniversitemize  gelen satıcı firmalar psikolojik baskı ile kitap, yabancı dil seti satmaya çalıştı. Kimimiz seti aldık kimimiz almadı. Öğrenciye vaatler verip kandıran bu firmalar sözleşme imzalatıp cayma hakkımız olmasına rağmen kullandırmadılar. Ödeme konusunda büyük sıkıntılar çıkarmaya başladılar ve anlatıkları gibi set kitap sözlük göndermediler.Çoğumuzun maddi durumu yok ailesinin gücü bu parayı ödemeye yetmiyor. Bu firmadan şikayetçiyiz özellikle Kırıkkale ve Kocaeli üniversitesi rektörlerinden bu satıcıları üniversiteye sokmamasi için rica ediyoruz daha fazla öğrenci mağdur edilmesin  ve mağdur edilen  öğrencilerin mağduriyeti giderilsin. SESİMİZİ DUYUN. DUYURUN.

Bugün Tugba imzanı bekliyor!

Tugba Ayhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI : PLUS DİL (ERA BASIN) ADLI FİRMA VB. FİRMALAR UNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DOLANDİRMASİN!!!!!!!». Tugba ve imza atan diğer 120 kişiye katıl.