Yaşayan Efsane Justin Bieber Türkiye’ye Gelsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yıllar boyunca gelmesini beklediğimiz, bizlerin kendimize inanmamızı sağlayan, bize bir amaç bulmamızı öğütleyen yaşayan efsane Justin Bieber’ın ülkemize gelmesi için sende bu kampanyayı imzala!

İlk amacımız Justin’e ulaşmaktan öte Türk Medyasına ulaşmak. Çünkü bu Justin’e ulaşmaktan daha kolay. Bu konu Türkiye gündemine geldiği taktirde gerisini medya yapacaktır. Haberleri gören hükümet yetkilileri ve bir çok organizatör olacaktır. Justin’i sonra ki turnesinde ülkemize getirmek için uğraşacaklardır.

Justin ve ekibi 2013’ten bu yana bizi sürekli oyaladı. Onu Türkiye’ye getireceğini söyleyen ve bir kaç video ile bunu kanıtlamaya çalışan organizatörler bunu başaramadı. Bunu başaracak mercilerin devlet makamlarından birisi yada güçlü bir organizatör olduğu kanaatine varmış bulunmaktayız. Sayısız başarısı ve ödülü bulunan popun parlayan prensi Justin Bieber’ın ülkemize turne kapsamında gelmesi için bu kampanyayı imzalamalısın.

Düşünsene; Kampamız ülke gündemine çıkıyor ve bir organizatör yada bakanlık Justin’i getireceğini söylüyor. Ardından Juzzy birdaha ki  turnede kesinlikle geleceğini biz Türk Belieberlarına söylüyor. Hatta yaz tatili için ülkemize geldiğini burda bir ev aldığını düşünsenize! Düşüncesi bile nabzı delirtmeye yetiyor... Yetmiyor mu? Yetiyor!!!

Bugün Belieber imzanı bekliyor!

Belieber Airlines bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençlik ve Spor Bakanlığı: Yaşayan Efsane Justin Bieber Türkiye’ye Gelsin!». Belieber ve imza atan diğer 648 kişiye katıl.