KYK yurdunda okulunu uzatanlar 2 öğretim yılı daha kalabilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

KYK yurdunda kalıp okulunu uzatan arkadaşlarım var.KYK okul uzatmamız durumunda yalnızca bir öğrenim yılı yurtta barınmamız için hak veriyor.Benim şu anda böyle bir durumum yok ama okulunu çeşitli nedenlerden dolayı uzatan arkadaşlarım için bu durum oldukça zor.Bu arkadaşlarımın eğitimlerini tamamlamaları için KYK yurdunda kalmak dışında başka seçenekleri maalesef ki yok ve arkadaşlarımdan biri  okulunu bir sene uzatmasına rağmen eğitimini hala tamamlayamadı ve bir öğrenim yılı daha kalmaya ihtiyacı var ama KYK sadece bir öğrenim yılı hakkı tanıdığı için yurttan çıkmak durumunda kalacak.Bu sorunun çözülmesi için öğrencilerin eğitim durumlarını uzatması halinde en az iki öğrenim yılı hakkı tanınmasını istiyoruz.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Kes bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençlik ve Spor Bakanlığı: KYK yurdunda okulunu uzatanlar 2 öğretim yılı daha kalabilsin.». Kübra ve imza atan diğer 26 kişiye katıl.