Milli Sporcuları Tanıyıp Tanıtalım

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Gençlik ve Spor Bakanı tarafına Buluthan Öksüz bu kampanyayı başlattı

Hiçbir işe yaramayan kerimcan durmazı taha özeri ve bunun gibi kişileri herkes bilirken tanırken ülkemizin geleceği ve en iyi şekilde temsili için milli mücadele veren sporcu kardeşlerimizin tanıtılmaması bilinmemesi kötü bir durum elde edilmiş olan başarı ufak bir başarıda olsa örneğin ( il 1.si ilçe 1.si ) bunlarında tanıtılması ödüllendirilmesi ve örnek model olarak gösterilmesi gerek. Yeni yetişen nesillere örnek başarılı bireyler lazım sürekli ekranlarda sosyal medyalarda saçma sapan hareketler yapan insanlar ve insan toplulukları var bu süreç bu şekilde devam ettiği sürece bu ülkenin gelişimi ve sporcusu geriler ön planda olan spor ve sporcuların başarısı olmalı bunların tanıtımı yapılmalı ekranlarda spor ve sporcular olmalı gençlerimizin spora yönelmeleri lazım ki bu şekilde sağlık, ahlak, ve edep sahibi olsunlar edepsiz insanları ekranlardan çekin çocukların beynini ve ahlaki yapılarını engellemelerine izin vermeyin biz milli sporcular olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz beklenilen ilgi ve alaka gelmesede bunu yapmaya devam edeceğiz ulaşabildiğimiz kadar genç nesillere ulaşıp bu topluma ve bu ülkeye en yakışır insanlar olarak gelişim sağlayacağız

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.