GENÇLER KUDÜSLE BULUŞSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bir İslam beldesi olan Kudüs maalesef genç kesim tarafından gidilip görülememektedir. Bunun başlıca nedenleri arasında  maddi olanaksızlıklar ve yeterince Kudüs bilincine sahip olmamak gelir. Biz istiyoruz ki  devletin böyle bir projeye belirlenmiş oranlarla destek olması Kudüs bilincinin aşılanmasıdır.Yahut belli bir oranda(%50 ,%70)gibi hibelerde bulunulmasıdır. Devletin koyacağı belli bir kontenjan dahilinde bu beldenin gidilip görülmesi hem tarihimiz hem de dini değerlerimizi ve ecdadımızı anlama hususunda faydalı olacaktır.

Bu kampanyanın amacı devletin desteğini alarak Kudüs şuurunu artırmaktır.Her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onlarca ücretsiz gezi düzenlenmektedir. Devletin gerekli mercilerince böyle bir kampanyaya destek vermek sayısız kazanımlara vesile olacaktır. Bu isteğe kayıtsız kalınmamalı, bir değil binlerce adım bu yolda atılmalıdır.

Kudüs şuurunu kazanan gençlerin ülkelerine döndüklerinde daha aktif ve bilinçli şekilde çalışmalarını yürütmesi her gencin döndüğü bölgede adeta bir kandil görevi üstlenmesi hedeflenmektedir. Unutulmamalıdır ki zamanımızın kandilleri gençlerimizdir.

Sizde bu projenin hayata geçmesini istiyorsanız imzalayıp, paylaşarak daha çok imzaya ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Bugün Şeyma Kitapçıoğlu imzanı bekliyor!

Şeyma Kitapçıoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GENÇLER KUDÜSLE BULUŞSUN». Şeyma Kitapçıoğlu ve imza atan diğer 4.237 kişiye katıl.