Genç Bi Şenliğe Dokunma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba Arkadaşlar,

Birçoğunuzun aylardır hayranı olduğu grup, sanatçıyı sahnede görmeyi beklediği, bizlerin özel hayatımızdaki problemleri bir kenara atıp herkesin eğlenmesi ve madur olmaması için elimizden gelenin fazlasını yaptığı ''Genç Bi Şenlik''  adlı, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak olan, alkol ve tütün ürünlerinin hiçbir şekilde satışının olmadığı etkinliğimizde alkol ve tütün ürünlerinin kullanımı ile velilerin katılamayacak olması gerekçe gösterilerek valilik tarafından festivale bir gün kala uygun görülmemiştir.

Güvenlik kontrollerimize gereğinden fazla ilgi göstererek içeride satışı olmayan alkol ve tütün ürünlerinin içeri alımını da engelliyoruz.Ülkemizin açık fikirli, ileri görüşlü ve örnek vatandaşlara ihtiyacı var.Geleceğimiz gençlerimizdir.Bunun bilincinde olan hiçbir kurum aksine bir etkinlik gerçekleştirmez. Tek dileğimiz gençlerin eğlenmesidir.Hakkımızda çıkan asılsız iftiraları hiçbir şekilde kabul etmemek ile festivalimizin gerçekleşmesini istiyor ve sizleri de bu talebimiz için imza vermeye davet ediyoruz.

''Biz gençleri müzikten başka hiçbir şeye özendirmedik.''

Genç Bi Şenlik Öğrenci Komitesi adına,

Elif Burgazdere

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif B bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençbişenliköğrencikomitesi : Genç Bi Şenliğe Dokunma». Elif ve imza atan diğer 905 kişiye katıl.